ZVC Goldgetters - Jong en Oud: 5 - 7

Foto's

Wedstrijd

ZVC Goldgetters verloor vanavond met 5-7 van de jonge delegatie van Jong en Oud. In een eerste helft waarin de thuisploeg goed aan de wedstrijd begon met enkele goede kansen, werd al snel duidelijk dat de youngsters van Jong en Oud een maatje te groot waren. Na mooie combinaties van de bezoekers gingen beide ploegen rusten met een 1-3 ruststand. De pauze had de Goldgetters duidelijk deugd gedaan, want na een dolle drie minuten - onder impuls van het trio Nils, Ken en Robin - hingen de bordjes weer in evenwicht. Nadien waren het weer de bezoekers die het mooie weer maakten en de overwinning veilig stelden. Toch een verdienstelijke wedstrijd tegen een ploeg uit eerste provinciale.
Na de mooie 0-4 overwinning in de openingswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen krijgt ZVC Goldgetters zondagavond een nieuwe ploeg uit de Liga Zemst tegenover zich. De wedstrijd tegen Jong en Oud start om 20u in sporthal Appelaar in Muizen.

Computeranalyse

Onderstaande statistieken worden automatisch berekend op basis van de wedstrijden die beide ploegen reeds gespeeld hebben.