Den Droge Lever - ZVC Goldgetters: 9 - 5

Foutmelding

• Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->load() (regel 175 van /usr/share/nginx/html/drupal/includes/entity.inc).
  • Warning: array_flip(): Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController->cacheGet() (regel 388 van /usr/share/nginx/html/drupal/includes/entity.inc).

Wedstrijd

De bezoekers begonnen goed aan de partij: dodelijke efficiëntie en een sterke goalie brachten ZVC Goldgetters op een 0-3 voorsprong. Het signaal voor de thuisploeg om meer druk te ontwikkelen en zich terug in de wedstrijd te knokken. Ondanks de aansluitingstreffer waren het de Goldgetters die telkens een antwoord klaar hadden op de prik van de thuisploeg. Bij de rust stond een mooie 3-5 op het scorebord.

Na de pauze was meteen de beste kans voor de bezoekers, maar de efficiëntie van de eerste helft ontbrak. De thuisploeg speelde zich beter in de wedstrijd en klom in de tweede helft op voorsprong. ZVC Goldgetters probeerde het tij nog te keren, maar liep keer op keer op een dodelijke counter. Een zware 9-5 nederlaag was een feit, al was het spel een groot deel van de partij in evenwicht.

Zondagavond kan ZVC Goldgetters het verlies al van zich afspelen in een oefenpartij tegen Racing Profi.

Vrijdagavond opent ZVC Goldgetters het weekend met een bezoek aan het nummer vier in de stand: Den Droge Lever.

Computeranalyse

Onderstaande statistieken worden automatisch berekend op basis van de wedstrijden die beide ploegen reeds gespeeld hebben.