LG Hanswijk - ZVC Goldgetters: 1 - 4

Wedstrijd

Na een moeizame eerste helft, waarin erg veel slordigheden te noteren vielen, opende Nick iets voor de rust de score. Lang konden de bezoekers niet genieten van de voorsprong, want enkele minuten later stonden de bordjes alwaar gelijk.

Het was pas in de tweede helft dat de veer bij de thuisploeg helemaal brak. Ward (na mooi voorbereidend werd van Nick), Nils (knal hoog in het doel) en Bjorn (na samenspel met Robin) zorgden voor de 1-4 eindcijfers. De Goldgetters nestelen zich zo steviger op de zesde stek in de rangschikking en deden een gouden zaak met het oog op het zware programma van de komende weken.

Donderdagavond gaat ZVC Goldgetters op bezoek bij het nummer acht in de stand: LG Hanswijk. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt slechts twee punten. De aftrap is voorzien om 22u in sporthal De Waterleest in Eppegem.

Computeranalyse

Onderstaande statistieken worden automatisch berekend op basis van de wedstrijden die beide ploegen reeds gespeeld hebben.