Den Derden Helft - ZVC Goldgetters: 2 - 6

Wedstrijd

ZVC Goldgetters boekte vanavond haar eerste competitiewinst in haar jonge bestaan. Na vijftig minuten voetballen stond de 2-6 eindstand op het bord. Na een evenwichtig begin namen de bezoekers de wedstrijd meteen in handen, maar het speloverwicht omzetten in doelpunten zat er toen nog niet in. Toch was het ZVC Goldgetters die na een mooie aanval op voorsprong kwam: Jeroen knalde de bal voorbij de thuisgoalie tegen de touwen. Lang konden de Goldgetters niet genieten van hun voorsprong, want de thuisploeg kwam vrijwel meteen langszij. Meer dan een waarschuwing was het echter niet, want nog voor de rust werd de voorsprong verder uitgediept: Nils en Ken zorgden samen voor een 1-4 ruststand. Na de pauze was het weer de thuisploeg die haar neus aan het venster stak en milderde tot 2-4. Een teken voor de Goldgetters om de score verder uit te diepen: Nils (op corner) en Jeroen (met een gelukje via de thuisploeg) zetten de 2-6 eindcijfers op het bord.
Na het verlies van vrijdagavond tegen HSD gaat ZVC Goldgetters morgenavond op zoek naar eerherstel. De aftrap is voorzien om 22u in sporthal Winketkaai.

Computeranalyse

Onderstaande statistieken worden automatisch berekend op basis van de wedstrijden die beide ploegen reeds gespeeld hebben.