ZVC Goldgetters - Team Ambiance: 6 - 4

Wedstrijd

ZVC Goldgetters won vanavond nipt van Team Ambiance met 6-4.   Het gelijkspel van slechts twee dagen geleden zat duidelijk nog in de benen bij de Goldgetters, wat resulteerde in een festival aan slechte passes en gemiste kansen. De Goldgetters kwamen wel al gauw 2-0 voor, maar hadden nadien moeite om verder uit te lopen. Na de eerste speelhelft werd er gerust bij een nipte 4-3 voorsprong die weliswaar vooral te danken was aan verschillende doelpunten in cadeauverpakking aangeboden door Team Ambiance. In de tweede helft beterde het spel er niet op, maar de voorsprong werd wel behouden. Na de verlossende 6-4 in de 47e minuut was de wedstrijd gespeeld.   Na deze wedstrijd om snel te vergeten kan ZVC Goldgetters zich de volgende weken concentreren op enkele oefenmatchen. De volgende competitiewedstrijd vindt pas plaats binnen een kleine maand tegen Jonkies 5.2.
Veel tijd om het gelijkspel te verteren, krijgt ZVC Goldgetters niet. Vrijdagavond staat al de volgende wedstrijd op het programma. Ditmaal tegen Team-Ambiance.

Computeranalyse

Onderstaande statistieken worden automatisch berekend op basis van de wedstrijden die beide ploegen reeds gespeeld hebben.