Tramaleirs - ZVC Goldgetters: 3 - 4

Wedstrijd

In een wedstrijd met twee gezichten won ZVC Goldgetters vanavond nipt van Tramaleirs met 3-4.   In de eerste helft had goudzwart niet al te veel problemen en liep het uit tot 0-3. Na rust werd al snel de 0-4 binnengeprikt, maar Tramaleirs lukte al snel de aansluitingstreffer: 1-4 na 31 minuten. Na een gele kaart voor doelman Dieter (nog maar slechts de tweede gele kaart in de geschiedenis van ZVC Goldgetters) werd het echter nog pompen of verzuipen voor de Goldgetters. Bjorn redde de daaropvolgende penalty, maar moest zich enkele minuten later toch gewonnen geven: 2-4. Na de 3-4 met nog vijf minuten te gaan kwam Tramaleirs nog sterk aandringen, maar er werd niet meer gescoord.    ZVC Goldgetters haalde zo een erg nipte 3-4 overwinning tegen de voorlaatste in de stand en kan de volgende weken met enkele oefenwedstrijden rustig toeleven naar de volgende competitiewedstrijd op Valentijn tegen ZVK The Skulls.
Dinsdagavond moet ZVC Goldgetters al terug aan de bak. Om 20u speelt het in Zemst tegen Tramaleirs.

Eerdere uitslagen

DatumZaalThuisploegBezoekersUitslagVorm (%)

Computeranalyse

Onderstaande statistieken worden automatisch berekend op basis van de wedstrijden die beide ploegen reeds gespeeld hebben.