SSC Eppegem - ZVC Goldgetters: 4 - 4

Wedstrijd

ZVC Goldgetters speelde vanavond 4-4 gelijk tegen SSC Eppegem.   Goudzwart had duidelijk last van het late aanvangsuur, want in de beginfase van de wedstrijd was het bijna al SSC Eppegem wat de klok sloeg. Na 10 minuten stond er reeds een logische 2-0 achterstand op het bord. De Goldgetters kwamen daarna beter in de wedstrijd en kregen iets voor rust een terechte penalty die ook werd omgezet.  Het spelbeeld na de rust was volledig omgekeerd. ZVC Goldgetters lukte vrijwel meteen de gelijkmaker en deed er met enkele mooi uitgespeelde acties zelfs nog twee bij: 2-4 met nog 9 minuten te gaan. Vier minuten voor tijd lukte SSC Eppegem echter de aansluitingstreffer en net voor affluiten werd het zelfs nog 4-4. Een late opdoffer dus voor ZVC Goldgetters, dat zo zijn laatste competitiewedstrijd van 2013 afsluit met een gelijkspel.   Volgende week volgt nog een vriendschappelijke wedstrijd tegen ZVC Beton en pas na nieuwjaar heeft de volgende competitiewedstrijd plaats met het bezoek van Douw Duvels op 3 januari.
Dinsdagavond staat de laatste competitiewedstrijd van 2013 op het programma. ZVC Goldgetters neemt het op in Eppegem tegen SSC Eppegem. De aftrap is voorzien om 22u.

Eerdere uitslagen

DatumZaalThuisploegBezoekersUitslagVorm (%)

Computeranalyse

Onderstaande statistieken worden automatisch berekend op basis van de wedstrijden die beide ploegen reeds gespeeld hebben.