ZVC Goldgetters - De Kleine Keizer: 6 - 5

Wedstrijd

ZVC Goldgetters won vanavond nipt van De Kleine Keizer met 6-5.   Goudzwart kwam al na 11 minuten op een ruime voorsprong met 5 snelle doelpunten. Tegen de verwachtingen in werd er echter geen gevolg gegeven aan deze blitzstart. De Kleine Keizer kwam met enkele rake tegenprikken na de rust opnieuw in de wedstrijd en sloeg erin de 5-0 achterstand ongedaan te maken. Uiteindelijk konden de Goldgetters toch nog het laken naar zich toetrekken door vier minuten voor tijd de winning goal te scoren.    De volgende competitiewedstrijd is pas over 10 dagen tegen SSC Eppegem.
Op de dag van Sinterklaas neemt ZVC Goldgetters het op tegen De Kleine Keizer. De aftrap is voorzien om 20u in Leest.

Eerdere uitslagen

DatumZaalThuisploegBezoekersUitslagVorm (%)

Computeranalyse

Onderstaande statistieken worden automatisch berekend op basis van de wedstrijden die beide ploegen reeds gespeeld hebben.