ZVC Goldgetters - Squadra Elewijt: 3 - 5

Wedstrijd

Na een felbevochten wedstrijd tegen Squadra Elewijt beet ZVC Goldgetters vanavond toch nog in het zand: het werd 3-5.    In een open wedstrijd stonden de bordjes tijdens de rust in evenwicht. In de tweede helft maakte Squadra Elewijt het verschil, met een 3-5 eindstand tot gevolg.   Na deze eerste nederlaag van het seizoen volgt voor Goudzwart pas binnen twee weken een belangrijk tweeluik, met wedstrijden tegen New Team en Team Ambiance.
Vrijdagavond staat de wedstrijd ZVC Goldgetters-Squadra Elewyt op het programma. Of ZVC Goldgetters ongeslagen blijft in competitieverband, weten we om 21u.

Eerdere uitslagen

Computeranalyse

Onderstaande statistieken worden automatisch berekend op basis van de wedstrijden die beide ploegen reeds gespeeld hebben.