New Team - ZVC Goldgetters: 2 - 2

Wedstrijd

Na een moeilijke wedstrijd gaf ZVC Goldgetters een 0-2 voorsprong tegen New Team nog uit handen: het werd 2-2.   In een wedstrijd waarin goudzwart veel op eigen helft werd gedrukt, sloegen de goldgetters er toch in om te gaan rusten bij een stand van 0-1. Na rust werd de voorsprong zelfs verdubbeld tot 0-2. In tenslotte een dolle laatste vijf minuten werd de voorsprong nog teniet gedaan, waardoor er werd afgeloten bij een 2-2 eindstand.   ZVC Goldgetters blijft zo achter met 1 punt, maar veel tijd om daarbij stil te staan is er niet. Vrijdag staat immers reeds de volgende competitiewedstrijd gepland tegen Team Ambiance.
Woensdagavond gaat ZVC Goldgetters op bezoek bij nieuwkomer New Team. De aftrap is voorzien om 22.30u in de sporthal van Eppegem.

Eerdere uitslagen

DatumZaalThuisploegBezoekersUitslagVorm (%)

Computeranalyse

Onderstaande statistieken worden automatisch berekend op basis van de wedstrijden die beide ploegen reeds gespeeld hebben.